Skincare Haan:Ένα συστατικό για κάθε τύπο δέρματος

Ανακαλύψτε το νέο skincare Haan : μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος χρησιμοποιώντας το κατάλληλο ενεργό συστατικό για να φαίνεται υγιές και όμορφο.

Αλλά πρώτα πράγματα πρώτα: θα πρέπει να γνωρίζετε ποιος είναι ο τύπος του δέρματός σας πριν αποφασίσετε ποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα με εσάς. Ας μπούμε σε αυτό:

– Λιπαρή επιδερμίδα

Το να ξέρεις αν το δέρμα σου είναι λιπαρό είναι εύκολο, όπως λέει και το όνομά του: έχεις υπερβολική λιπαρότητα και το δέρμα σου λάμπει σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας. Αυτός ο τύπος δέρματος τείνει να έχει ορατούς και διευρυμένους πόρους, οπότε αν δεν τον φροντίσετε, οι πόροι μπορεί να φράξουν και να οδηγήσουν σε προβλήματα του δέρματος όπως ακμή ή μαύρα στίγματα. Τα λιπαρά δέρματα επίσης δεν τείνουν να έχουν ορατές ρυτίδες. Καλό για αυτό!

– Κανονικό έως Μικτό Δέρμα

Φαίνεται ο πιο εύκολος τύπος δέρματος, αλλά μπορεί να είναι ο πιο δύσκολος στην κατανόηση. Χειρότερο από τον πρώην σου. Όταν το δέρμα σας δεν είναι καθόλου ξηρό ή λιπαρό, αλλά έχετε διαφορετικά συναισθήματα γύρω από το πρόσωπό σας, όπως μια λιπαρή ζώνη Τ ή ξηρά μάγουλα, πιθανότατα θα έχετε ένα κανονικό έως μεικτό δέρμα. Αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας είναι εύκολο: σταθερότητα.

– Ξηρό δέρμα

Εάν δεν έχετε κανέναν από τους αναφερόμενους τύπους δέρματος, μπορεί να έχετε ξηρό δέρμα. Αυτός ο τύπος δέρματος είναι γνωστός για την τραχιά και τραχιά υφή που τείνει να ξεφλουδίζει. Οι πόροι είναι στενοί, αλλά συνήθως έχει πιο ορατές γραμμές πρόωρης γήρανσης και επίσης λιγότερη ελαστικότητα.

Τώρα ξέρετε τον τύπο του δέρματός σας, είστε έτοιμοι να επιλέξετε το καλύτερο ενεργό συστατικό για εσάς:

Νιασιναμίδη

Είναι μια μορφή βιταμίνης Β3 που μειώνει την παραγωγή λιπαρότητας στο δέρμα και επίσης την ορατότητα του μεγέθους των πόρων. Τι άλλο κάνει η νιασιναμίδη στο δέρμα σας;

– Ελέγχει τα μαύρα στίγματα και την υπερμελάγχρωση

– Καταπραΰνει την ερυθρότητα και εξομαλύνει την υφή του δέρματος

– Βελτιώνει τον φραγμό του δέρματος

Αν, λοιπόν, το δέρμα σας είναι λιπαρό και λάμπει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, το Niacinamide Face Cleanser, η Κρέμα Προσώπου και ο Ορός Προσώπου είναι το στοίχημά σας.

 Υαλουρονικό οξύ

Η πεμπτουσία ενυδατική δράση για την ικανότητα συγκράτησης του νερού. Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό ενώ βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης των σημαδιών πρόωρης γήρανσης.

Τι άλλο κάνει το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα σας;

– Βελτιώνει την ελαστικότητά του

– Προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές βλάβες

– Αποτρέπει την διαεπιδερμική απώλεια νερού

Εάν το δέρμα σας είναι κανονικό έως μεικτό και δεν το καταλάβατε πριν, τώρα θα το κάνετε με το Hyaluronic Face Cleanser, την Κρέμα Προσώπου και τον Ορό Προσώπου.

Πεπτίδιο

Αυτές οι ξηρές επιδερμίδες που αναζητούν φωτεινότητα: το Peptide Face Cleanser, η Κρέμα Προσώπου και ο Ορός Προσώπου είναι για εσάς. Το πεπτίδιο είναι ένα ενεργό αντιοξειδωτικό που παρέχει φωτεινότητα και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης. Τι άλλο κάνει το Peptide στο δέρμα σας;

– Προστατεύει το δέρμα από τη ρύπανση

– Φέρνει φως και μειώνει την υπερμελάγχρωση

– Μειώνει τη φλεγμονή

Πηγή: haanready.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι μου
Αγαπημένα
Είδατε Πρόσφατα
Κατηγορίες