5 μύθοι για τα απολυμαντικά χεριών

Πολύς λόγος γίνεται πρόσφατα για τη φροντίδα των χεριών, τα απολυμαντικά χεριών για την ακρίβεια – πώς λειτουργούν, πόσο αποτελεσματικά είναι, τι ποσοστό αλκοόλ πρέπει να έχουν κτλ.

Αναλάβαμε να καταρρίψουμε 5 κοινούς μύθους σχετικά με τα απολυμαντικά για να βάλουμε το ρεκόρ σε αυτόν τον καθημερινό βοηθό για το νέο κανονικό. Ετοιμος?

Μύθος 1: Τα απολυμαντικά χεριών δεν χρειάζεται να εφαρμόζονται σε όλα τα χέρια σας
Τα απολυμαντικά χεριών λειτουργούν μόνο εάν είναι απλωμένα σε όλα τα χέρια σας και τρίβονται μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Ελέγχετε πάντα το πίσω μέρος της ετικέτας για να βεβαιωθείτε ότι τα χρησιμοποιείτε σωστά. Ωστόσο, ένας καλός κανόνας είναι να το ψεκάζετε 3-4 φορές.

Μύθος 2: Τα απολυμαντικά χεριών προκαλούν αντοχή στα αντιβιοτικά
Ένας κοινός μύθος για τα απολυμαντικά χεριών είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν αντοχή στα αντιβιοτικά. Η αλήθεια είναι ότι τα αντιβιοτικά καταπίνονται και λειτουργούν εντελώς διαφορετικά από τα απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ. Το αλκοόλ σκοτώνει γρήγορα ένα ευρύ φάσμα μικροβίων και δεν αφήνεται πίσω στο δέρμα σας για να αφήσει τα μικρόβια να γίνουν ανθεκτικά.

Μύθος 3: Όλα τα απολυμαντικά χεριών στεγνώνουν τα χέρια σας
Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτό δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, η τσέπη μας HAAN δεν στεγνώνει τα χέρια σας. Χάρη στη φυσική μας φόρμουλα συστατικών με Aloe Vera, το απολυμαντικό χεριών μας ενυδατώνει τα χέρια σας ενώ σκοτώνει το 99,99% των ιών και των βακτηρίων.

Μύθος 4: Τα απολυμαντικά χεριών λειτουργούν εξίσου καλά με το σαπούνι και το νερό.
Τα απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ είναι βολικά επειδή σκοτώνουν έναν τεράστιο αριθμό μικροβίων στα χέρια σας όταν είστε εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και νερό. Ωστόσο, σε αντίθεση με το σαπούνι και το νερό, το απολυμαντικό χεριών δεν καθαρίζει τη βρωμιά και τα υπολείμματα που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μύθος 5: Τα απολυμαντικά χεριών μυρίζουν νοσοκομεία
Μπορεί να είναι απολυμαντικό χεριών, αλλά στις μέρες μας δεν χρειάζεται να το νιώθετε σαν ένα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις τρεις συλλογές μας HAAN Pocket με μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα αρωματικά απολυμαντικά χεριών που μοιάζει περισσότερο με άρωμα παρά με απολυμαντικό χεριών. Κάντε το ένα τελετουργικό, όχι μια αγγαρεία!

Πήγη: Haan

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι μου
Αγαπημένα
Είδατε Πρόσφατα
Κατηγορίες